Τουριστικές Επιχειρήσεις

Μέγεθος Κειμένου

 

Τουριστικές Επιχειρήσεις

Σε ξενοδοχεία και μπαρ, θα βρείτε ότι η Θεσσαλία GAS. προμηθεύει τα καύσιμα για τη λειτουργία μιας σειράς συσκευών, όπως λέβητες, φούρνους, εστίες, θερμοσίφωνες και ψυγεία. Η καθαρότητα, η ευελιξία και η δυνατότητα άμεσου ελέγχου του υγραερίου, σε συνδυασμό με την μείωση του κόστους για ενέργεια που υπερβαίνει το 30%, το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες μας.

Σε εστιατόρια και ταβέρνες, το υγραέριο προσφέρει στους σεφ μια πηγή θερμότητας που διατηρεί την υγρασία του φαγητού κατά το μαγείρεμα. Το υγραέριο  καίγεται καθαρά και ολοκληρωτικά. Δεν αφήνει ποτέ κατάλοιπα στο φαγητό και δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Επίσης, επειδή δεν αφήνει υπολείμματα καύσης, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και μειώνει τις απαιτήσεις σε συντήρηση.

Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κεντρική θέρμανση, καθώς και για την παροχή άφθονου ζεστού νερού για τα δωμάτια των πελατών των ξενοδοχείων - μπορεί ακόμα και να ζεσταίνει το νερό της πισίνας. Όποιο και να είναι το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η FGAS.eu.  μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε ενέργεια.