Πρατήρια Autogas

Μέγεθος Κειμένου

 

Πρατήρια Autogas

Διαθέτουμε ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα πρατήρια Υγραερίου, φροντίζοντας να εξυπηρετούμε το καταναλωτικό κοινό παρέχοντας τις καλύτερες τιμές και τη καλύτερη εξυπηρέτηση, εφοδιάζοντας αυτά, με υγραέριο από τα Ελληνικά Διυλιστήρια.

Επίσης διενεργούμε ελέγχους στις αντλίες των πρατηρίων μας ακολουθώντας την νομοθεσία για ακριβείς παραδόσεις προς τους καταναλωτές.

Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προμήθεια Υγραερίου σε πρατήρια Autogas.

Οικιακή Χρήση

Μέγεθος Κειμένου

 

Οικιακή Χρήση

Η εταιρία FGAS eu με μακροχρόνια εμπειρία στην οικιακή θέρμανση έχει την δυνατότητα και την γνώση με εξειδικευμένους  μηχανικούς και τεχνικούς να μετατρέψει τα ήδη υπάρχοντα λεβητοστάσια που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη το πετρέλαιο σε υγραέριο.

Επίσης η εταιρία μας διαθέτει δεξαμενές υγραερίου που ανταποκρίνονται στην κατανάλωση και στην υπάρχουσα νομοθεσία έτσι ώστε να υπάρχει η ασφάλεια αλλά και η εφαρμογή των όσων επιβάλει η νομοθεσία.

Έτσι λοιπόν επισκεπτόμενοι τον χώρο σας μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για την χρήση του υγραερίου και εν γένει για την οικονομία που προκύπτει χρησιμοποιώντας  υγραέριο για τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού (μαγείρεμα - θέρμανση - ζεστό νερό).

Εάν πάλι θέλετε να διατηρήσετε ή να απενεργοποιήσετε το υπάρχον σύστημα θέρμανσης  μπορούμε να σας προτείνουμε προϊόντα παραγωγής θέρμανσης ή ζεστού νερού αναγνωρισμένων οίκων επιτοίχια η  επιδαπέδια ανάλογα του χώρου και των καταναλώσεων.

Βιοτεχνική χρήση

Μέγεθος Κειμένου

 

Βιοτεχνική χρήση

Στο Βιοτεχνικό τομέα οι εφαρμογές και η χρήση του υγραερίου ποικίλουν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη λειτουργία σε συνδυασμό με την μέγιστη οικονομία.

Προσπαθώντας  λοιπόν να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών, στην Θεσσαλία GAS ομάδα πτυχιούχων μηχανικών σε συνδυασμό με πολύχρονη εμπειρία μπορούν να σας προτείνουν λύσεις για περιπτώσεις όπως θέρμανση χώρων ,λειτουργία μηχανημάτων, παραγωγή ζεστού νερού και παραγωγή ενέργειας από γεννήτριες που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υγραέριο.

Συνήθεις καταναλωτές που έχουν ανάγκη από θέρμανσή χώρου ,παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων ζεστού νερού και επαγγελματικές κουζίνες  όπως είναι οι αίθουσες συνεστιάσεων ,εστιατόρια ,βιοτεχνίες και πάσης φύσεως εγκαταστάσεις μεσαίων καταναλώσεων που η οικονομία στην χρήση εξασφαλίζουν ανταγωνιστικά αποτελέσματα.

Μπορούμε να προτείνουμε διαφόρους τρόπους  για την παραγωγή ζεστό αέρα π.χ.  αερολέβητες ,θέρμανση χώρων με μεγάλο ύψος (π.χ. κάτοπτρα και σωλήνες παραγωγής θερμότητας ) ,όπως επίσης και για την παραγωγή ζεστού νερού με επαγγελματικά boiler με δυνατότητα άμεσης ενέργειας. 

Χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση και για την σωστή εκτίμηση που αφορά την διατύπωση προτάσεων η εταιρία FGAS πραγματοποιεί  επίσκεψη στων χώρο σας από εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς.

Τουριστικές Επιχειρήσεις

Μέγεθος Κειμένου

 

Τουριστικές Επιχειρήσεις

Σε ξενοδοχεία και μπαρ, θα βρείτε ότι η Θεσσαλία GAS. προμηθεύει τα καύσιμα για τη λειτουργία μιας σειράς συσκευών, όπως λέβητες, φούρνους, εστίες, θερμοσίφωνες και ψυγεία. Η καθαρότητα, η ευελιξία και η δυνατότητα άμεσου ελέγχου του υγραερίου, σε συνδυασμό με την μείωση του κόστους για ενέργεια που υπερβαίνει το 30%, το κάνουν μια δημοφιλή επιλογή για τους πελάτες μας.

Σε εστιατόρια και ταβέρνες, το υγραέριο προσφέρει στους σεφ μια πηγή θερμότητας που διατηρεί την υγρασία του φαγητού κατά το μαγείρεμα. Το υγραέριο  καίγεται καθαρά και ολοκληρωτικά. Δεν αφήνει ποτέ κατάλοιπα στο φαγητό και δεν μολύνει την ατμόσφαιρα. Επίσης, επειδή δεν αφήνει υπολείμματα καύσης, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας και μειώνει τις απαιτήσεις σε συντήρηση.

Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την κεντρική θέρμανση, καθώς και για την παροχή άφθονου ζεστού νερού για τα δωμάτια των πελατών των ξενοδοχείων - μπορεί ακόμα και να ζεσταίνει το νερό της πισίνας. Όποιο και να είναι το μέγεθος και το αντικείμενο της επιχείρησής σας, η FGAS.eu.  μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε ενέργεια.

Αγροτικός Τομέας

Μέγεθος Κειμένου

 

Αγροτικός Τομέας

Σε αγροτικές περιοχές (συχνά μακριά από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας), το εθνικής κλίμακας δίκτυο παράδοσης παρέχει μεγάλες ποσότητες καυσίμου, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις.

Οι αγρότες και οι καλλιεργητές εξαρτώνται από τα καύσιμα. Σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι αγρότες, οι πτηνοτρόφοι, οι παραγωγοί οπωροκηπευτικών προϊόντων, οι επιχειρήσεις ιχθυοκαλλιέργειας και τα τυροκομεία προτιμούν τις λύσεις που προσφέρει το υγραέριο. Το αποτέλεσμά είναι αυξημένη παραγωγή και βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων.

Εξαιτίας της καθαρής καύσης του, το υγραέριο είναι ιδανικό για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών στον αγροτικό τομέα και η χρήση του έχει πολλά πλεονεκτήματα για την πτηνοτροφία και την κτηνοτροφεία.

Σε αγροτικές περιοχές (συχνά μακριά από τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας), το εθνικής κλίμακας δίκτυο παράδοσης παρέχει μεγάλες ποσότητες καυσίμου, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις.

Κτηνοτροφία και καλλιέργειες

Οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα ανακαλύπτουν τα πλεονεκτήματα του υγραερίου που προσφέρεται για πολλές αγροτικές χρήσεις, από την κτηνοτροφία μέχρι τις καλλιέργειες. Για παράδειγμα, συσκευές θέρμανσης υγραερίου με γρήγορη απόκριση χρησιμοποιούνται στην πτηνοτροφία, παρέχοντας την κατάλληλη θερμοκρασία για την επιτυχή εκκόλαψη και ανάπτυξη των κλωσόπουλων. Η παραγωγή δημητριακών μπορεί επίσης να βελτιωθεί σημαντικά. Η ξήρανση του καλαμποκιού γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο αποδοτικά, με μικρότερη φθορά του εξοπλισμού και μικρότερο κόστος συντήρησης.

Το υγραέριο χρησιμοποιείται και στις ιχθυοκαλλιέργειες!

Το υγραέριο χρησιμοποιείται για την εκτροφή του γόνου. Ο γόνος αναπτύσσεται σε ελεγχόμενες συνθήκες, σε ειδικές δεξαμενές. Σε όλα τα στάδια της επώασης, ο γόνος πρέπει να αναπτύσσεται σε θερμό νερό (περίπου 20°22°C). Η χρήση του υγραερίου εξασφαλίζει τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού σε όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης. Το υγραέριο προτιμάται εξαιτίας της υψηλής αποδοτικότητας της χρήσης του για τη θέρμανση και, φυσικά, επειδή είναι καθαρή πηγή ενέργειας. Ο τομέας της ιχθυοκαλλιέργειας είναι πολύ ευαίσθητος και απαιτεί παραπάνω φροντίδα.

Για την ανάπτυξη των φυτών

Με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, για να ζεστάνετε τα φυτά πρέπει πρώτα να θερμάνετε τον αέρα που τα περιβάλλει - μια πολύ δαπανηρή διαδικασία. Οι σωλήνες εκπομπής θερμότητας σας επιτρέπουν να κατευθύνετε τη θερμότητα με ακρίβεια, στο επίπεδο των φυτών, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση κόστους. Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία κατά ζώνες έτσι, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη διατήρησης όλης της επιφάνειας στο ίδιο επίπεδο θερμοκρασίας.