Τεχνική υπηρεσία

Μέγεθος Κειμένου

 

Τεχνική υπηρεσία

Aνάμεσα στις δραστηριότητες της Θεσσαλία GAS έναν από τους σημαντικούς ρόλους αποτελεί το τεχνικό τμήμα το οποίο είναι στελεχωμένο από μηχανολόγους μηχανικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς που κατασκευάζουν, επισκευάζουν και συντηρούν εγκαταστάσεις υγραερίου βιομηχανικού, επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού με πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Εμφιάλωση φιαλών

Μέγεθος Κειμένου

 

Εμφιάλωση-επανέλεγχος φιαλών

Η Thessalia GAS διαθέτει ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες κάθετες μονάδες πλήρωσης των φιαλών με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα σε μεγέθη των 3, 10, 13 και 25 κιλών.

Επίσης πρωτοπορεί διαθέτοντας για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τις φιάλες υγραερίου της νέας εποχής, κατασκευασμένες από υαλόνημα (fiberglass), που ενώ υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας το βάρος τους είναι κατά πολύ μικρότερο από τις συνηθισμένες χαλύβδινες φιάλες. Διαθέτουμε φορτηγά αυτοκίνητα καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, στελεχωμένα από μηχανολόγους-μηχανικούς και τεχνικούς της εταιρείας μας ικανούς να δώσουν λύση σε μικρά κα μεγάλα προβλήματα.

Διανομή χύμα υγραερίου

Μέγεθος Κειμένου

 

Διανομή χύμα υγραερίου

Η thessalia GAS διαθέτει ιδιόκτητο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, εκτελώντας τακτικότατα δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα για την άμεση κάλυψη των αναγκών του συνεργαζόμενου δικτύου της.

Επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με δεξαμενές υγραερίου υπόγειες και υπέργειες σε διάφορες χωρητικότητες, ανάλογα με την εφαρμογή και τις ανάγκες σας.